Blogun Amaci

Merhaba Arkadaslar,

Bu blog Ege Universitesi Biyomuhendislik Bolumu'nde okuyan ya da okumak isteyen arkadaslarimizin soru ve sorunlarina yardimci olabilmek, bir paylasim ortami olusturularak deneyimleri gelecegin Biyomuhendisleri'ne aktarabilmek uzere nacizane bir hafiza olusturabilmek amaciyla acilmistir. Yorumlar, sorular vs. herturlu paylasimi dile getirmek bazinda herkese aciktir. Yararli olmasi dilegiyle,

Rukan Genç, Ph.D
Biyomuhendis

Post Doc. UNAM, Bilkent

2 Ağustos 2008 Cumartesi

Matematik Koyu

Yazokulumuz 45 gundur devam ediyor ve son derece verimli ve zevkli geciyor. Her gun ortalama 70 kadar matematikci oluyor Koy’de.

Agustos ve Eylul aylarinin programi asagidaki gibi. Yerimiz var. Bekleriz.

TUBITAK destegi sayesinde lisans ogrencilerine gunde sadece 10 YTL; cadirda kalacaklara 5 YTL. Lisansustu ogrencilerine gunde 30 YTL; cadirda kalacaklara 15 YTL.

25 Agustos – 7 Eylul arasi liselilere (ozellikle fen liselilerine) iki haftalik bir programimiz var. Buna TUBITAK destegi alamadik. Kisi basina 30 YTL. Cadirda kalacaklara 15 YTL.

Bu programa ogretmenler de katilacak. Ucret ayni.

1-5 Eylul ve 8-12 Eylul arasi ogretmenlere 5’er gunluk iki degisik programimiz var. O pragram da asagida yer aliyor. Bu programin ucreti gunluk 50 YTL. Cadirda kalacaklara 25 YTL.

Ucretlere konaklama, gunde dort ogun yemek, gun boyu cay ve elbette gunde 8 saat ders, yani her sey dahil.

Internet sitesi www.matematikkoyu. org, Info tel: 0532 386 23 62.

Cevrenizde ve bolumunuzde duyurmaniz ricasiyla.

Ali Nesin

--mailin devamindaki matematik sohbetleri ile ilgili liste yerimizin kisitililigi nedeni ile eklenememistir--

Hiç yorum yok: